026 - 303 15 40

Afscherming op maat

Om al uw testen veilig te kunnen uitvoeren, verzorgt ENDUTEQ afschermingen op maat. De afscherming wordt opgebouwd uit het Kanya alu profiel van TEVEL, en doorzichtige polycarbonaat platen; zodat u goed zicht op het testproces kunt houden. Samen met u ontwerpen we een veilige, gebruikersvriendelijke afscherming voor uw test-omgeving.

Daarnaast verzorgen we ook trekbank-consoles op maat. Robuuste consoles waarop Tafelmodel trekbanken geplaatst worden; geschikt om grote gewichten op te nemen.

Robuuste afscherming voor uw 3366 Instron trekbank

De afscherming kan direct op / aan uw 3366 Instron trekbank gemonteerd worden. Eventueel kan de deur uitgevoerd worden met een schakelaar gekoppeld aan het veiligheidscircuit; zodat het systeem automatisch afschakelt als de deur wordt geopend.

De afscherming op de foto is voor VDL Kunststoffen BV uit Nederweert op maat gemaakt; tot volle tevredenheid van Roel Noordhoek, QA manager van VDL Kunststoffen BV.

Flexibele, verrijdbare afschermingen

De afscherming kan direct op of aan uw trekbank gemonteerd worden, eventueel te koppelen aan het veiligheidscircuit. Of het kan los om uw trekbank heen geplaatst worden. Uitgevoerd op wielen.

Beveiligen bestaande test systemen

Ook het aanpassen van uw bestaande test systemen, door het toevoegen van een afscherming; kunnen we verzorgen. Inclusief het toevoegen van beveiligingsschakelaars, zodat het systeem automatisch uitschakelt als de deur wordt geopend.

Trekbank consoles op maat.

Voor al uw trekbanken verzorgen we robuuste consoles in elk gewenste afmetingen; lengte, breedte en hoogte.

Desgewenst kan de console ook uitgevoerd worden in combinatie met een afscherming. De trekbank wordt op de gewenste hoogte in een afgesloten afscherming geplaatst.

Meer weten?

Hans Blauw

Senior account manager
026 - 303 1540 h.blauw@enduteq.com

Wilbert Coenen

Account manager
026 - 303 1540 w.coenen@enduteq.com

Bekijk andere oplossingen