Sinds 2012 ontwerpt en produceert ENDUTEQ succesvol meetsystemen op het gebied van test- en kwaliteitsoplossing voor diverse sectoren en industrieën. We helpen u om een hogere productkwaliteit te bereiken en middelbesparende voordelen op te leveren. Wij voorzien u van een destructieve test (productlevenscyclus) of van een non-destructieve test (vision), volledig naar uw meetwens. Voor ieder vraagstuk leveren wij een pasklare meetoplossing.

ENDUTEQ is onderdeel van onze organisatie TEVEL. TEVEL ontzorgt door het leveren van de juiste componenten, de juiste samengestelde modules, of een complete turn-key oplossing. Voor meer informatie kunt u terecht op onze site www.tevel.nl.

Innovatieve oplossingen voorop

Wij staan bekend om onze innovatieve oplossingen op het gebied van product meetsystemen. We begrijpen het belang van kwaliteit en lange levensduur van uw product. Onze uitgebreide ervaring in techniek en ons partnernetwerk in de verschillende branches, zorgen ervoor dat we voor iedere behoefte een vooruitstrevend passende oplossing kunnen bieden. Zo voorzien we u garandeerd aan een innovatief en duurzaam meetsysteem.


Thuis in iedere industrie
Ons portfolio kenmerkt zich binnen de bouw, automotive en chemie (linkjes naar de pagina’s toevoegen). Voor ieder test- of meetvraagstuk, zoeken wij naar de beste oplossing. Het bieden van zekerheid en ervoor zorgen dat u niets aan het toeval hoeft over te laten op het gebied van productaansprakelijkheid, dat is wat wij doen. Voor ons staat het vinden van de juiste meetoplossing voorop en dat kan in iedere industrie.

Samen werken we aan de beste strategie

Vooruitstrevende middel besparende oplossingen vergen een goede strategie. Of u nu voor tijdswinst op uw productieproces gaat of een ander voordeel voorop stelt, het belang van samenwerken staat bij ons hoog in het vaandel. In samenwerking met u komen we tot de beste strategie om de juiste oplossing te kunnen bieden voor uw test- of meetvraagstuk. Deze nuttige synergie zorgt ervoor dat de oplossing gegarandeerd naar uw wens is.

Voor nu en in de toekomst

Ook willen we onze toekomstvisie onderstrepen, door steeds verder uit te breiden binnen ons bedrijf. Met een eigen fabriek, een gedegen team van researchers, engineers, systeem architecten en projectmanagers zijn we in staat alle nodige werkzaamheden binnenshuis uit te voeren en staan wij garant voor het leveren van kwaliteit.

Meer weten over ENDUTEQ?

Maak kennis

bel ons gerust: 026 303 15 40