026 - 303 15 40

R&D Testen – de ENDUTEQ aanpak

Bent u op zoek naar een Test- of Meetsysteem om uw wetenschappelijk onderzoek te onderbouwen.  ENDUTEQ ontwikkelt en bouwt innovatieve Test- en Meetsystemen voor het meetbaar maken van beweging, kracht en temperatuur. Samen met uw wetenschappers ontwikkelen we voor ieder meet-vraagstuk een passende maatwerk-oplossing.

Het meetconcept: Research en prototyping

We starten met een studie om de beste aanpak, haalbaarheid, reikwijdte, kosten en ontwikkeltijd voor uw vraagstuk te bepalen.

De eerste ruwe resultaten van uw meetvraagstuk worden uitgewerkt tijdens de zogenaamde proof-of-concept-fase.

De besturing van uw meetsysteem

Meestal is een meetsysteem voorzien van een besturing. Deze software bestuurt uw meetsysteem optimaal en geeft inzicht in de testresultaten. Bent u op zoek naar algoritmen en software om onbewerkte gegevens te verwerken tot correct gekalibreerde data? Dan bouwen we deze voor u. Alles wordt op basis van de respons van het meetsysteem opgezet, zo krijgt u inzicht in de exacte waarden van de test. Bij het ontwikkelen van een besturing staat gebruikersvriendelijkheid altijd voorop bij ons.

 

Realisatie Test- en Meetsystem

Al onze test- en meetsystemen worden gebouwd volgens de laatste innovatieve technieken. Zo staat de hoogste kwaliteit van uw test- en meetsysteem voorop. Hierdoor is de betrouwbaarheid van de machine gewaarborgd.
In onze eigen montagehal wordt uw systeem opgebouwd, volledig getest en gereed gemaakt om op uw locatie testen te gaan uitvoeren.

Samen werken we aan een tevreden resultaat
Ook in de productiefase van uw test- en meetsysteem vinden wij het belangrijk om nauw in contact met elkaar te blijven staan. Op die manier kunnen we, waar nodig, bijsturen en scheppen wij duidelijke verwachtingen.

 

Meer weten?

Wilbert Coenen

Account manager
026 - 303 1540 w.coenen@enduteq.com

Hans Blauw

Senior account manager
026 - 303 1540 h.blauw@enduteq.com