026 - 303 15 40

Onderzoek haalbaarheid

ENDUTEQ ontwikkelt prototypen die uw product kwaliteit borgen en het projectrisico aanzienlijk verlagen. Zo hebben wij expertise in huis om snel een ​eerste prototype van uw ​meetvraagstuk te prototypen. Het valideren van uw testspecificaties en het uitvoeren van een haalbaarheidsonderzoek behoren tot de eerste fase van de ontwikkeling van een passende oplossing voor uw test- of meetvraagstuk.

Kosten-batenanalyse
Om te kunnen beoordelen welke innovatie het best passend is voor uw test- of meetvraagstuk stellen we onszelf een aantal vragen. Zo willen we altijd onderzoeken welke nauwkeurigheid en snelheid kan worden bereikt. Ook onderzoeken wij onder welke omstandigheden ons systeem betrouwbaar blijft functioneren.

Test- en meetbehoefte analyse
Wij onderzoeken in eerste instantie of uw test- meetvraag voldoende meetbaar te maken is. Dit haalbaarheidsonderzoek zorgt ervoor dat u ervan verzekerd bent dat de meetmethode en het resultaat is te valideren.

Nauw met elkaar in contact het gehele proces
We vinden het belangrijk om nauw in contact met elkaar te blijven, gedurende het gehele ontwikkelproces. In deze fase van haalbaarheid en prototyping van uw testsysteem werken we samen naar de best passende oplossing toe.

Meer weten?

Wilbert Coenen

Account manager
026 - 303 1540 w.coenen@enduteq.com

Hans Blauw

Senior account manager
026 - 303 1540 h.blauw@enduteq.com