026 - 303 15 40

ENDUTEQ heeft zich aangesloten bij het PLOT- platform omgevingstechnologie

Testen om uiteindelijk tot producten te komen die in praktijkomstandigheden net zo functioneren als verwacht wordt door de klant. Daar draait het om in het vakgebied omgevingstechnologie. Ter bevordering van de ontwikkeling van dit vakgebied is in 1995 het Platform Omgevingstechnologie opgericht. Het is een vereniging die is aangesloten bij FHI, federatie van technologiebranches.

Tijdens onze eerste bezoek aan de thema-bijeenkomst bij Lely Industries – Gevasol hebben we kennis gemaakt met de PLOT-leden. Het was een inspirerende bijeenkomst over FMEA met een actieve workshop waarin we met kleine teams een wagentje in elkaar mochten knutselen die een zonder te stoppen een hindernisbaan van 2 meter moest afleggen. Natuurlijk hebben we deze uitdaging goed volbracht.