026 - 303 15 40

Nieuwe studenten in Februari gestart met uitdagende opdrachten

Als innovatief bedrijf is ENDUTEQ vaak actief betrokken bij nieuwe ontwikkelingen. Enerzijds door trends en ontwikkelingen in de markt, anderzijds door vervolg op eerder ontwikkelde concepten.

Al diverse jaren bieden we interessante en uitdagende stage- en afstudeermogelijkheden voor HBO en WO studenten. Ook het komend halfjaar starten weer 2 studenten met uitdagende opdrachten.

Bram Kaal start in Februari aan zijn afstudeeropdracht. Hij studeert Werktuigbouwkunde aan de HAN in Arnhem. Hij gaat onderzoek doen naar een dynamisch fatigue test systeem, waarmee grotere producten/materialen onderworpen worden aan dynamische testen tot 100kN, met frequenties tot 20Hz. Het aandrijfsysteem dient elektromechanisch uitgevoerd te worden.

Ook Richard Fierkens start in Februari aan zijn verdiepende stage. Richard studeert Mechatronica aan de Fachhochschule in Kleve.  Het is voor het eerst dat een student van een Fachhochschule uit Duitsland bij ons actief is. Richard gaat aan de slag met het opzetten van een testprogramma waarmee nieuwe software building blocks uitgebreid op functionaliteit getest kunnen worden; zonder dat daarvoor een complete machine beschikbaar hoeft te zijn.

We wensen Bram en Richard veel succes en plezier met deze uitdagende opdrachten !