Wilt u de integriteit van uw producten waarborgen? Of wilt u beschadigde of onvolledige eenheden elimineren? Dan is het voor u van belang dat u non-destructief kunt testen op een zo kwalitatief hoogwaardig mogelijke manier. Een geautomatiseerd in-line test systeem biedt dan oplossing. En ongeacht welk meetvraagstuk u ook hebt, wij creëren graag samen met u de best passende meetoplossing op maat.

Met een non-destructief geautomatiseerd testsysteem:

  • Zet u de beste productkwaliteit voorop;
  • Voorkomt u merkschade;
  • Is de tussenkomst van arbeidskrachten overbodig;
  • Kiest u voor een lagere foutmarge;
  • Behoudt u snelheid in uw productieproces.

Nauwkeurigheid in uw kwaliteit
Een geautomatiseerd test- en meetsysteem is gegarandeerd sneller en nauwkeuriger dan menselijke inspectie. Zo biedt een geautomatiseerde meetoplossing een kostenbesparing en een hogere garantie in uw productkwaliteit. U kunt door de reproduceerbaarheid van uw test altijd voldoen aan de juiste specificaties die u beloofd.

Voorkom merkschade
Wanneer uw producten gebreken vertonen, dan kan dit uw reputatie en merk schaden. Om dit te voorkomen, is het van belang dat uw product altijd voldoet aan de kwaliteiten die u beloofd. Door middel van een slimme testoplossing kiest u voor garantie en zekerheid van ieder product. Zo zorgt u ervoor dat uw product altijd aan dezelfde standaarden kan voldoen en voorkomt u merkschade. En omdat ieder product een andere meting verdient, worden onze meetsystemen altijd op maat ontworpen.

Verlies geen tijd en behoud snelheid
Om te kunnen voldoen aan de juiste standaarden en zo min mogelijk tijd te verliezen binnen het productieproces, biedt een non-destructief automatisch testsysteem de beste oplossing. Zo behoudt u snelheid en verliest u geen tijd op uw doorloopsnelheid.

Volledig of deels voor u op maat
De best passende test- en meetoplossing is voor elke organisatie anders. Of u nu wilt kunnen meten tot op het micrometer niveau of juist grootschalige productie reproduceerbaar wilt maken, het kunnen voldoen aan alle opgestelde specificaties is het belangrijkst. Afhankelijk van het type test dat u wilt uitvoeren, ontwikkelen en bouwen wij de best passende totaaloplossing.

Zo kan een combinatie van diverse deelcomponenten of juist een volledig nieuw ontworpen totaaloplossing voor u de uitkomst zijn.