Wanneer u de restlevensduur of de totale levensduur van een product wilt meten, is het van groot belang dat het test- en meetsysteem betrouwbaar is. Om een zo nauwkeurig mogelijke schatting te geven over de levensduur, vervanging of garantieperiode van uw product, kan intensief testen een uitkomst bieden. Het juiste test- en meetsysteem zorgt ervoor dat u betrouwbaar, automatisch, gemakkelijk en intensief kunt testen. Wat het juiste test- en meetapparaat dan is? Dat vraagstuk pakken we graag met u op. En om u te kunnen voorzien van de beste oplossing, staat de behoefte binnen uw test- en meetvraagstuk bij ons altijd voorop.

Kwalitatief intensief testen op maat
Dat het kunnen voldoen aan de strenge kwaliteitsnormering steeds belangrijker is geworden, betekent dat ook het intensieve testen moet voldoen aan de hoogste kwaliteit. Aangezien ieder meetvraagstuk uniek is, zoekt ENDUTEQ graag samen met u naar de beste meetoplossing voor uw vraagstuk. Dit kan volledig op maat zijn maar soms is het ook mogelijk om eerder ontwikkelde componenten samen te voegen en zo tot een meetsysteem naar wens te komen.

Realtime test- en meetresultaten inzien
Afhankelijk van welke parameters u vooropstelt, ontwikkelt ENDUTEQ een geautomatiseerd test- en meetsysteem voorzien van op maat gemaakte software. Met een eigen test- en meetsysteem kunt u zelf op ieder gewenst moment de resultaten aflezen. En door een goed te bedienen besturingssysteem op uw meetapparaat, bent u niet meer afhankelijk van testinstituten.

Optimale beheersing van uw processen
U bent in staat snel bij te sturen, omdat u op ieder gewenst moment uw test- en meetresultaten kunt inzien.  En juist wanneer u een hoog niveau van procesoptimalisatie wilt bereiken is het zeer waardevol om zelf direct bij te kunnen sturen. Zo behoudt u een optimaal ontwikkelproces van uw productiesysteem.

Verbeter de levensduur van uw product
Wanneer uw organisatie beschikt over haar eigen test- en meetsysteem, heeft u continu inzicht over de levensduur van specifieke onderdelen binnen uw product. En inzicht in welke onderdelen langer of korter naar behoren kunnen functioneren, betekent dat u zelf snel kunt acteren op de verbetering in levensduur van uw product. Ook wanneer veiligheid of merkbeschadiging voor u een belangrijke thema’s zijn, kunt u met een testsysteem ontworpen naar uw behoefte, rekenen op optimaal testresultaat.

Een aantal voorbeelden van door ontwikkelde levensduurtesten:

  • Horizontale trekbank
  • Relaxatietesters
  • RR Moore testsysteem
  • Stiss-test systeem
  • Duurteststation Hang- en sluitwerk
  • Plasticon-tooling

Een eigen testoplossing in iedere industrie
Zoekt u een oplossing op maat voor uw test- en meetvraagstuk binnen de automotive, bouw of chemie? Of wellicht een andere industrie? Als antwoord op uw meetvraagstuk bieden we binnen iedere gewenste industrie een passende test- en meetoplossing, volledig of deels op maat.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar de diverse meetmethoden die we samen met u kunnen ontwikkelen? Spreek dan met onze specialisten over uw meetvraagstuk. We komen graag met u in contact!

Kom in contact