Over welke software uw meetsysteem moet beschikken, bepalen wij samen met u. Bent u op zoek naar de algoritmen en software, om onbewerkte gegevens te verwerken tot correct gekalibreerde gegevens? Of wilt u juist onbewerkte gegevens uit kunnen draaien om hier vervolgens zelf mee aan de slag te gaan? Op basis van de vereisten die u stelt aan het kunnen aflezen van uw meetwaarden, de bekende respons van het meetsysteem, ontwikkelen wij een systeem voor u.

Onze software engineers kennen het belang van gebruiksvriendelijkheid
Dat bij de ontwikkeling van het systeem, de gebruiksvriendelijkheid voorop moet staan, is vanzelfsprekend voor ons. Zo heeft u zelf ieder moment, gemakkelijk inzicht in de exacte waarden van de test. Onze softwarespecialisten ontwikkelen dit gebruiksvriendelijke systeem door uw behoefte goed te inventariseren. Wat voor de een een helder softwareprogramma is, hoeft dat voor de ander niet altijd te zijn. Door de tijd te nemen voor dit aspect en het begrip gebruiksvriendelijkheid goed met elkaar uit te diepen, ontstaat er uiteindelijk het beste product.

 

Continu in contact gedurende het gehele ontwikkelproces
Gedurende het gehele ontwikkelproces van uw softwaresysteem blijven we altijd in nauw contact met elkaar. Zo blijft u goed op de hoogte van de vorderingen die we hebben gemaakt en zijn we in staat snel bij te sturen. Door intensief samen te werken, bereiken we exact het type software dat voor uw testsysteem wenselijk is.