Onze research en development afdeling staat garant voor productinnovatie en continue kwaliteitsverbetering. ENDUTEQ ontwikkelt kosteneffectieve prototypen die uw product schema’s versnellen en het projectrisico aanzienlijk verlagen. Zo hebben wij uitgebreide expertise in huis en in ons netwerk, om een ‚Äč‚Äčtestoplossing te prototypen. Ook het valideren van uw testspecificaties en het uitvoeren van een haalbaarheidsstudie behoren altijd tot de eerste fase van de ontwikkeling van een passend product voor uw test- of meetvraagstuk.

Kosten-batenanalyse
Om te kunnen beoordelen welke innovatie het best passend is voor uw test- of meetvraagstuk stellen we onszelf een aantal vragen. Zo willen we altijd onderzoeken welke nauwkeurigheid en snelheid kan worden bereikt. Ook onderzoeken wij onder welke omstandigheden ons systeem nog steeds betrouwbaar kan blijven functioneren.

Test- en meetbehoefte analyse
Wij onderzoeken in eerste instantie of uw test- meetbehoefte 100% meetbaar is. Deze haalbaarheidsstudie zorgt ervoor dat u verzekerd bent om methoden en resultaten te valideren, en om zo wereldwijde naleving te garanderen.

Nauw met elkaar in contact het gehele proces
We vinden het belangrijk om nauw in contact met elkaar te blijven, gedurende het gehele proces. In deze eerste fase van de haalbaarheid en prototyping van uw testsysteem werken we samen naar de best passende oplossing toe. Voor ons en voor u dragen we zo samen bij aan de meest optimaal en prettig mogelijke samenwerking.