Samen met u ontwikkelen we voor ieder meet vraagstuk een passende kant en klare oplossing. Of dit nu een volledig op maat gemaakt testsysteem is of dat bestaande componenten een nieuw testsysteem vormen, we kiezen altijd voor de beste oplossing voor uw vraagstuk. Een meetinstrument, meestal voorzien van een systeem met software, zodat u uw meetapparaat optimaal bestuurt en altijd inzicht heeft in de resultaten. Om het beste testsysteem voor u te ontwikkelen en bouwen voeren we één of meer van de volgende stappen voor u uit:

Het meetconcept: Research en prototyping
We starten met een studie om de beste aanpak, haalbaarheid, reikwijdte, kosten en tijd voor uw vraagstuk te bepalen. Hierdoor bieden we een breed, gefundeerd en diepgaand antwoord op uw meetvraagstuk. De eerste ontwikkeling van uw meetmethode, specifiek ontworpen voor uw behoeften, zetten we in gang in de zogenaamde proof-of-concept-fase.

Meer over Research en prototyping

De productie van uw meetsysteem
Wanneer we het eerste prototype volledig naar wens hebben ontwikkeld, kunnen we overgaan tot de echte productie van uw meetsysteem. We bouwen een meetsysteem op basis van uw meetvereisten, inclusief hardware en software.

Meer over de productie

De software ontwikkeling
Over welke software uw meetsysteem moet beschikken, bepalen we samen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar de algoritmen en software, om onbewerkte gegevens te verwerken tot correct gekalibreerde gegevens? Dan creëren wij hiervoor, Op basis van de bekende respons van het meetsysteem, software voor. Zo heeft u zelf inzicht in de exacte waarden van de test. Bij het ontwikkelen van een software programma, staat gebruiksvriendelijkheid bij ons altijd voorop.

Meer over Software ontwikkeling

Nazorg: Een nauwkeurig meetsysteem voor nu en in de toekomst
Natuurlijk wilt u er nu en in de toekomst zeker van zijn dat uw testsysteem altijd nauwkeurig blijft werken. Daarom onderhoudt ENDUTEQ periodiek een kalibratie van uw testsysteem. Wanneer u kiest voor de kwaliteit van ENDUTEQ kunt u rekenen op een perfecte nazorg die voor ons vanzelfsprekend is.

Continu in contact tijdens het gehele proces
Wij houden van een betrokken werkwijze en vinden met elkaar in communicatie blijven dan ook erg belangrijk. Zo blijft u goed op de hoogte van de vorderingen die we hebben gemaakt en zijn we in staat snel bij te sturen. Samen zorgen we voor een zo optimaal mogelijke samenwerking en het behalen van de hoogste tevredenheid.